zondag 1 maart 2020

Rabbijn Simon Bornstein® ontmoet zanger Tim Douwsma

Rabbijn Simon Bornstein® had een bijzonder plezierige ontmoeting met de in heel Nederland wereldberoemde zanger Tim Douwsma. In de afgelopen jaren haalden de liedjes van de heer Douwsma regelmatig de top-100.

Rabbijn Simon Bornstein met Tim Douwsma, zanger

Zanger Douwsma is naast een verdienstelijk muzikant ook acteur, inmiddels bekend door zijn rollen in een reeks uiterst succesvolle musicals en theaterstukken, van radio, film en televisie. 

Douwsma woont samen met een voor hem lieve vriendin. Het stel kreeg afgelopen jaar een zoon.

De artiest Douwsma werd in 1987 in Drachten, Friesland, geboren. 

Na de middelbare school studeerde de kunstenaar aan het CIOS, de opleiding voor docenten in de Lichamelijke Opvoeding. Hij  verliet de opleiding om zich volledig op zijn artistieke loopbaan te kunnen concentreren.


Tim Douwsma participeerde in het Europees Songfestival, AVRO Junior Dance, Sterren Dansen op Ys, Karaoke Kids, CupCakeCup van de AVRO-TROS. 

Verder is hij tegenwoordig actief als verdienstelijk presentator op onder andere de zender RTL4.

In 2020 verloor Tim Douwsma zijn „leave beppe is niet meer. Zo’n ongelofelijke strijder ben je, maar het was op. Zo dankbaar voor alle mooie momenten met beppe”, schrijft hij bij een reeks foto’s van zijn grootmoeder.

„Je humor en je lach wanneer ik binnenstapte in huis, zal ik nooit vergeten. Rust zacht, want dat heb je verdiend. Ik zal je ontzettend missen.”


Dat Tim Douwsma een gevoelsmens is moge blijken uit het door hem geschreven boek dat hij publiceerde onder de titel 

Tim er tussen-in. 
Als je ouders gaan scheiden 
(Van Goor: 2019), ISBN 978 90 00 36142 7 

In dit boek beschrijft Tim als 31-jarige wat de scheiding van zijn ouders met zijn jonge leven deed. Hij hoopt andere kinderen van ouders die zijn gescheiden of op scheiden aan koersen te beschermen voor het leed dat hijzelf ervaren heeft. 


Het plezierig leesbaar boek is een egodocument en kan voor 15 Euro in de boekhandel worden besteld.

De zanger zal op een nader in te vullen wijze worden betrokken bij het Europees Songfestival dat in 2020 in Rotterdam plaats zal vinden, nadat het in het jaar 2019 werd georganiseerd in Tel Aviv.

Of Rabbijn Simon Bornstein een bewonderaar is van Tim Douwsma: "Ik kan enorm genieten van het Nederlandse Lied, de eerlijke muziek van Tim Douwsma brengt de hechte warmte van ons land vol tot uitdrukking! Heerlijk!"

-------------------------------------------------------------

#Tags #Zanger #kunst #muziek #entertainment #recreatie #Top100 #Radio #TV #Theater #Schrijver #auteur #boek #echtscheiding #egodocument #trauma #jeugd #Friesland #Musical #Presentator #zang #Songfestival #Rotterdam #TelAviv #optreden #TimDouwsma #radio #film #televisie #CIOS #RabbijnSimonBornstein #ontmoeting #AVRO #TROS #RTL4 #

#BIJEENKOMST "#SOLIDAIR MET# ISRAËL"

Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein ® Na de verschrikkelijke aanval op Israël hebben Joodse organisaties in Nederland, waaronder de Joodse Ge...