maandag 17 februari 2020

Gebed voor de door het Corona-virus getroffen mensen


Door: Rabbijn Simon Bornstein


Pand van de Joodsche Invalide in Amsterdam

Eeuwige, Koning van deze Wereld, Schepper van hemel en aarde, God van onze voorouders, bescheiden komen wij tot U, in gebed.

Onze Vader, onze Koning, geef een algehele genezing aan de zieken die getroffen zijn door het Corona-virus, waar de zieken zich ook ter wereld mogen bevinden. Wij vragen U, om Uw vleugels barmhartig over de zieken uit te spreiden, hen te behoeden, hen te vrijwaren van ziekten en dreigingen, de door het Corona-virus getroffenen te doen leven, in het bijzonder de passagiers op het schip de Westerdam, te midden van de mensen die hen lief zijn.
Onze Vader, onze Koning, wees ons genadig, verhoor ons, laat Uw recht, dat Gij spreekt over ons, de mildheid kennen van Uw trouw, ja, wil Uw mensenkinderen genadig zijn."
++++++++++++
Het hier weergegeven gebed kan worden ingevoegd tijdens het zeggen van het Achttien-gebed, de Sjemaunei Esrei.

++++++++++++

Tags: #Corona #virus #zieken #gebed # genezing #genade #barmhartigheid #Schepper #Westerdam #schip #Achttiengebed #herstel #RabbijnSimonBornstein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

#BIJEENKOMST "#SOLIDAIR MET# ISRAËL"

Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein ® Na de verschrikkelijke aanval op Israël hebben Joodse organisaties in Nederland, waaronder de Joodse Ge...