woensdag 17 maart 2021

#Telefooncirkel #Assadaaka draait op volle toeren

 Telefooncirkel Assadaaka draait op volle toeren

De Telefooncirkel van de Assadaaka Community wordt gevormd door een groep mensen die elkaar iedere dag even bellen. Het initiatief voor de Telefooncirkel komt van Rabbijn Simon Bornstein, de Geestelijk Verzorger van de Assadaaka Community. Iedere dag bellen mensen elkaar even op een vast moment in de ochtend. Dit gebeurt onder leiding van de Geestelijk Verzorger. Even wat menselijke aandacht. Even een belletje, en aandacht voor elkaar. De eenzaamheid in CORONATIJD samen verdrijven.
Menselijk contact is essentieel.




De Assadaaka Telefooncirkel heeft meerdere functies. In de eerste plaats een menselijke functie, maar ook een alarmeringsfunctie. Is alles wel in orde? Bent u gezond? Gaat uw geliefden alles goed? Zijn er klachten? Wat kunnen we er samen met u of met de Geestelijk Verzorger aan doen? U staat er niet alleen voor!

Vrijwilligers van de Telefooncirkel hebben twee maal per jaar een uitje en eten samen een hapje. Ook krijgen zij van de Geestelijk Verzorger een op de vrijwilligersfunctie gerichte telefoontraining en een cursus ondersteunende gesprekstechnieken.

Wilt u meer weten? http://www.assadaaka.nlinfo@assadaaka.nl, 06 – 47440672 of de Dienst Geestelijke Verzorging, Rabbijn Simon Bornstein: 06 272 64138

#BIJEENKOMST "#SOLIDAIR MET# ISRAËL"

Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein ® Na de verschrikkelijke aanval op Israël hebben Joodse organisaties in Nederland, waaronder de Joodse Ge...