woensdag 24 maart 2021

#Assadaaka #werkbezoek #Ziekenhuis #Rabbijn #Simon #Bornstein


#Assadaaka #Community brengt een #werkbezoek aan het #ziekenhuis. #voorzitter #Ahmed el #Mesri en #Rabbijn #Simon #Bornstein namen het #initiatief om de #medische #staf, #verplegenden, #verzorgenden, #ambulance #personeel en andere #professionals #bloemen te brengen als #maatschappelijke #erkenning, #waardering en een #compliment voor hen die in #exceptionele #periode met gevaar voor eigen leven klaar staan voor hun #patiënten, #clienten en andere #burgers. De #Assadaaka #Community maakt er #werk van de #dienaren van de #publieke #zaak te #eren. #Aanspraak door #Ahmed el #Mesri, #Lof- en Dankrede door #Rabbijn #Simon #Bornstein, de #Geestelijk #Verzorger van de #Assadaaka #Community ondersteund door gediplomeerde #Vertrouwenspersonen.

De #ontvangst namens het #bestuur in het #hospitaal was #hartelijk en #hartverwarmend. #Assadaaka #Community #Vertrouwenspersonen overhandigden de forse #bloemenstruis aan de #vertegenwoordigster die namens het #gasthuisbestuur de #ontvangst deed. Een #heugelijke #gebeurtenis in een #ziekenhuis met een #verbindende #rol in de #regionale en #lokale #urbane #omgeving waar plaats is voor #inclusie en #diversiteit.

Het #vrijwilligersteam van de Assadaaka Community heeft na de recente #onlusten in de #Indische #Buurt een werkbezoek gebracht aan de OLVG. In een periode waarin het #winterongemak, lock down, #werkloosheid, #avondklok en #pandemie samen gaan wil de Assadaaka Community de #dienaren van het publiek belang een #hart onder de #riem steken bij hun #taakuitoefening in een uitzonderlijke periode.

#BIJEENKOMST "#SOLIDAIR MET# ISRAËL"

Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein ® Na de verschrikkelijke aanval op Israël hebben Joodse organisaties in Nederland, waaronder de Joodse Ge...