zondag 1 oktober 2017

Rabbijn kandidaat-voorzitter voor Netwerk ARBO FNV

Rabbijn kandidaat-voorzitter voor Netwerk ARBO FNV

28 September 2017 14:15


UTRECHT, 20170928 -- Het Netwerk ARBO FNV kiest een nieuw bestuur. Rabbijn Simon Bornstein is kandidaat-voorzitter voor het FNV netwerk dat zich richt op vakbondsleden, die in het eigen bedrijf, instelling en/of sector actief bij willen dragen aan veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en arbeidstijden, te stimuleren, te ondersteunen, en vooral: met elkaar in contact te brengen. Ofwel: met elkaar te verbinden binnen een actief netwerk. 

Door opleiding en ervaring is rabbijn Simon Bornstein een ARBO specialist. Het werken aan de rechtvaardige samenleving die de FNV voor ogen staat is vormt de primaire motivatie om zich kandidaat te stellen voor het Netwerk ARBO FNV. 

Rabbijn Simon Bornstein is een zeer ervaren vakbondsman die gaat vooe verbindend leiderschap. Zo was hij lid van ondernemingsraden, de Netwerkraad Wereldburgers FNV, Consulent bij FNV Individuele Belangenbehartiging, Coördinator en is thans Ambassadeur van het Comité 21 Maart - FNV - Internationale Dag tegen Racisme, , Voorzitter van de Kadergroep Zuid en communicatiespecialist bij Lokaal FNV Amsterdam. Bornstein ontving voor zijn activiteiten diverse maatschappelijke onderscheidingen. 

De verkiezingen zullen plaats vinden op vrijdag 29 september 2017 en de uitslag volgt later. 
Een uitgebreid profiel wordt vermeld op de website van het Netwerk ARBO FNV 
www.netwerkarbofnv.nl/kandidatenprofiel-simon-bornstein 

FNV

 https://vacatures.roc.nl/default.php?fr=nieuws&nieuwsitem=97088

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

#BIJEENKOMST "#SOLIDAIR MET# ISRAËL"

Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein ® Na de verschrikkelijke aanval op Israël hebben Joodse organisaties in Nederland, waaronder de Joodse Ge...