woensdag 18 november 2020

#Rabbinale #bevoegdheden: #Rabbijn #Simon #Bornstein is #CKRBO #erkend

 Door: Rabbijn Simon Bornstein®

Rabbinale bevoegdheden van Rabbijn Simon Bornstein, zijn erkend door het Centraal Register Kortdurend Beroepsonderwijs. Het is voor de eerste maal dat het CKRBO een volledig bevoegd Rabbijn formeel als docent heeft erkend. 




Rabbijn Simon Bornstein wordt vanaf heden vermeld in het REGISTER van het CKRBO als een volledig bevoegd docent, erkend door het CKRBO. Voor zover bekend is het de eerste maal in de Nederlandse geschiedenis dat een volledig bevoegd Rabbijn langs deze weg wordt erkend.

Een CKRBO erkend docent heeft het recht het KEURMERK te voeren: CKRBO erkend docent.

Voor registratie in het CKRBO is een officiële audit benodigd. De audit voor docenten is (mede) gebaseerd op de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen). 

Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Een positief afgesloten docentenaudit is onbeperkt geldig.

#BIJEENKOMST "#SOLIDAIR MET# ISRAËL"

Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein ® Na de verschrikkelijke aanval op Israël hebben Joodse organisaties in Nederland, waaronder de Joodse Ge...