dinsdag 20 maart 2018

Ga stemmen! Woensdag 21 maart 2018

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Een feestje van de democratie. Morgen woensdag 21 maart 2018 gaan we stemmen. Laat uw stem niet onbenut en stem!

rood potlood vk

Lokale verkiezingen zijn erg belangrijk. Wij kiezen de partijen die opkomen voor onze directe leefomgeving, voor onze maatschappelijke ondersteuning en -voorzieningen, betaalbare huurwoningen, toegankelijke jeugdzorg, ouderenzorg, armoedebestrijding, ondernemersbeleid, etc.
Kies voor de partij die Alkmaar of iedere andere woonplaats tot een socialere, mooiere, schonere en nog vriendelijkere woonomgeving maakt. Morgen is uw kans het lokale beleid direct te beïnvloeden.

Hoewel een rabbijn geen stemadvies geeft, stemt deze rabbijn voor saamhorigheid, voor een sociale stad en voor een hart voor onze Alkmaarse samenleving.

Er is een ruim aanbod aan landelijke en lokale politieke partijen. Wellicht is het verstandig te stemmen op die partijen die gaan voor maatschappelijke duurzaamheid, voor een eervolle plek voor de Joodse gemeenschap in de lokale en Nederlandse maatschappij. 
Daarnaast stemmen we over de Sleepwet. Moet die overheid nu werkelijk alles van ons weten? Moet nu werkelijk iedere burgervrijheid door de Staat worden opgeslokt? Aan de verstandige kiezer de keuze. 
Gaarne wens  ik alle stemmers morgen wijsheid, Gods zegen en veel vreugde bij dit feest der democratie!

#BIJEENKOMST "#SOLIDAIR MET# ISRAËL"

Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein ® Na de verschrikkelijke aanval op Israël hebben Joodse organisaties in Nederland, waaronder de Joodse Ge...